自考本科 网络教育 成人高考
手机网
微 信
主页 > 成考真题 > 学士学位 >

2021江西成人高考学士学位英语句型练习二十二

2021-03-20 09:26 江西成考网
以下是成人高考学士学位英语中重要句型考点,考生们在备考时可以作为专项练习资料。

1. —Artistic people can be very difficult sometimes.

—Well, you married one._______.

A. You name it B. I’ve got it C. I can’t agree more D. You should know

答案:D

2.—We could invite John and Barbara to the Friday night party.

—Yes, ______? I’ll give them a call right now.

A. why not B. what for C. why D. what

答案:A

3. —Did you forget about my birthday?

—______ I’ve booked a table at Michel’s restaurant for this evening.

A. What then? B. I’m afraid so.

C. How could I? D. For sure.

答案:C

4.—So you gave her your phone?

—______ she said she'd return it to me when she could afford her own.

A. My pleasure B. Not exactly C. No doubt D. All right

答案:B

5.—I’m sorry I broken the vase.

—Oh,______. It wasn’t very expensive.

A. you’d better not B. I’m afraid not C. as you wish D. that’s all right

答案:D

6.—Are you going to Tom’s birthday party?

—______.I might have to work.

A. It depends B. Thank you C. Sound great D. Don’t mention it

答案:A

7. We need three single rooms for the first week in June.

______. The hotel’s not busy then.

A. No problem B. Don’t bother C. Never mind D. It doesn’t matter

答案:A

8.—You could always put the decisions off a little bit longer.

—______ If I leave it much longer I might miss my chance.

A. That’s reasonable advice. B. Isn’t it a good idea?

C. Do you think so? D. I can’t agree more.

答案:C

9. —Oh, you sounded just like a native.

— ______, I still have trouble expressing myself.

A. Well, not quite B.I don’t care C. Yes, you’re right D. I’m glad you like it

答案:A

10.—You can have a pet dog, but suppose you get bored with it in a few days? _____?

—We won’t, we promise!

A. Then what B. All right C. How come D. So what

答案:C

距2021年成人高考还有
409
2021年成人高考考试时间
10月23,24日
江西成人高考在线报名 江西成人高考录取查询
免费资料
微信关注
焦点排行更多
热门活动
+