自考本科 网络教育 成人高考
手机网
微 信
主页 > 成考真题 > 学士学位 >

2021江西成人高考学士学位英语句型练习二十一

2021-03-20 09:23 江西成考网
以下是成人高考学士学位英语中重要句型考点,考生们在备考时可以作为专项练习资料。

1.—Linda didn’t invite us to the party.

—_________? I don’t care.

A. For what . B. So what C. What’s on D. What’s up

答案:B

2.—We got here Tuesday afternoon.

—______ Why didn’t you call us earlier?

A. Good luck! B. You did? C. It’s no surprise. D. You are welcom

答案:B

3. —I’m sorry I didn’t make it to your party last night.

—______, I know you’re busy these days.

A. Of course B. No kidding C. That’s all night D. Don’t mention it

答案:C

4. —Can I come and have a look at your new house?

—Yes, ______!

A. with pleasure B. I like it C. I quite agree D. by all means

答案:D

5.—I don’t think I’ll be able to go mountain-climbing tomorrow.

—______?

A. And how B. How come C. How’s it going D. How about it

答案:B

6.—I’m sorry I didn’t finish it on time.

— ______.

A. Fine,thanks B. No,thanks C. Thanks a lot   D.Thanks anyway

答案:D

7 —How could you be so rude as to walk in here in the middle of my class?

—______.

A. Nothing much B. Nothing serious C. Never again D. Never mind

答案:C

8.--I need to advertise for a roommate for next term.

---________? Mary is interested.

A. Why bother B. Why not C. So what D. What for

答案:A

9.---Just a moment. I haven’t finished packing my suitcase.

---- ______. Its high time we left for the airport.

A. Go ahead B. Take it easy C. Hurry up D. That's fine

答案:C

10. Jack,you seem in high spirits.

--____________We won the match 4-0.

A. Guess what? B. So what? C. No wonder. D. No double

答案:A

距2021年成人高考还有
414
2021年成人高考考试时间
10月23,24日
江西成人高考在线报名 江西成人高考录取查询
免费资料
微信关注
焦点排行更多
热门活动
+