自考本科 网络教育 成人高考
手机网
微 信
主页 > 成考真题 > 学士学位 >

2021江西成人高考学士学位英语句型练习十八

2021-03-19 09:53 江西成考网
以下是成人高考学士学位英语中重要句型考点,考生们在备考时可以作为专项练习资料。

1.---- Do you know if Linda is willing to take charge of the program?

----_______, does it?

A. It takes no time B. It counts for nothing

C. It doesn’t hurt to ask D. It doesn’t make sense

答案:C.

2.---- _______?

----That would be great !Please drop me off at the library

A. could you bring me the bill

B. would you like me to give you a lift

C. Could you tell me the postcode for

D. would you like to have my e-mail address

答案:B

3.— Do you enjoy your present job?

— _______. I just do it for a living.

A Of course B Not really C Not likely D Not a little

答案:B

4. —Do you think you could do without help?

—______. This is not the first time for me.

A. Take care B. Hurry up

C. Not exactly D. Don’t worry

答案:D

5. — Her father is very rich.

—________ She wouldn’t accept his help even if it were offered.

A. What for? B. So what? C. No doubt. D. No wonder.

答案:B

6.—Excuse me, I wonder if you can help me?

—Sure.______?

A. What help B. What is this C. What is it D. What do you want

答案:C.

7. Professor Johnson, I’m afraid I can’t finish the report within this week.

______ How about next week?

A. Good for you B. It won’t bother me C. Not at all D. That’s OK

答案:D.

8.—Everybody is going to climb the mountain . Can I go too , mom ?

— ______ Wait till you are old enough ,dear.

A. Will you B. Why not ? C. I hope so . D. I’m afraid not.

答案:D

9.Was he sorry for what he’d done ?

—______.

A. No wonder B. Well done C. Not really D. Go ahead

答案:C

10.—Do you think their table tennis team will win the first place at the coming Asian Games?

—_________. Ours is much stronger than theirs.

A. Of course B. It depends C. Don’t mention it D. By no means

选D.

距2021年成人高考还有
437
2021年成人高考考试时间
10月23,24日
江西成人高考报名咨询 江西成人高考录取查询
免费资料
微信关注
焦点排行更多
热门活动
+